Over Bwefar academy

Waarom Bwefar Academy?

De passie voor mensen en het vak Podium- en Evenemententechniek zit in onze genen, dit komt vooral tot uiting in ons werk, maar hoe zet je dat nu op papier, vooral voor mensen die ons nog niet kennen.

En toch ga ik het proberen! De uitspraak van de schrijver “James Livingston” raakt het meest nog de kern van het bestaan van Bwefar Academy!

“We moeten voor elkaar zorgen, anderen opleiden en zelf blijven leren.”

Voor elkaar zorgen betekent ook je verantwoordelijkheid nemen voor het waarborgen van de kwaliteit binnen onze branche. Een omgeving creëren waarin het voor iedereen binnen deze branche mogelijk is om zich te ontwikkelen en te groeien, kansen te creëren en hulp bieden waar nodig. Contact opnemen?

Dit kan op verschillende manieren. Als je van mensen en van je vak houdt, is er voor ons maar één manier mogelijk en daar hebben wij voor gekozen! Wij willen een bijdrage leveren door de kennis die wij in huis hebben te delen, onze passie over te brengen en jou te helpen om jezelf verder te ontwikkelen en hierdoor mogelijkheden te creëren binnen jouw vakgebied.

Wij willen investeren in het ontwikkelen van opleidingen, cursussen en workshops. Maar niet minder belangrijk ook deze opleidingen, cursussen en workshops mogelijk/bereikbaar maken voor iedereen die nog beter wil worden in zijn/haar vak.