cherry-services

Met dit diploma laat je zien dat je de basiskennis bezit van VGM (Veiligheid, Gezondheid en Milieu). Wanneer het examen met een voldoende wordt afgesloten, word je direct ingeschreven in het Centraal Diploma Register VCA.
Met dit diploma laat je zien dat je de basiskennis bezit van VGM (Veiligheid, Gezondheid en Milieu). Je ontvangt een VCA-diploma inclusief pas. Je diploma wordt tevens geregistreerd in het Centraal Diploma Register VCA.
Je hebt je BHV diploma reeds gehaald, je bent op de hoogte van wat je moet doen bij een calamiteit en kunt daar naar handelen.
In 2 dagen gaan we je leren hoe je moet handelen bij een beginnende brand, wat te doen bij een ontruiming en hoe communiceer je nu en met wie?
Deze dag bestaat uit een gedeelte theorie en een gedeelte praktijk. Beide worden afgesloten met een examen. Om de opleiding/cursus te doen, is ervaring met een hoogwerker of een vooropleiding niet strikt noodzakelijk.
De Heftruck cursus van Bwefar Academy biedt voldoende basiskennis voor veilig en kundig gebruik van een heftruck in dagelijkse activiteiten.